Zwemmen zonder handen tegen kanker

BEMMEL - Kanker. Het is een ziekte die bij iedereen wel een bepaalde emotie losmaakt en waar bijna iedereen weleens mee in aanraking komt. Is het niet zelf als patiënt, dan wel als familielid, vriend, collega of kennis. In zo’n geval ben je al gauw machteloos; overgeleverd aan de kennis van doctoren en de weerstand van je lichaam.

Dit machteloze gevoel inspireerde Dion Jansen om de 1.500 meter Swim To Fight Cancer Nijmegen met zijn handen vastgebonden op zijn rug te gaan zwemmen. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Elster tieners veroveren online kerstbomenhandel in regio
    VIDEO

    Elster tieners veroveren online kerstbomen­han­del in regio

    ELST - Steeds meer gaat online en wordt thuis bezorgd: van boodschappen tot speelgoed, van de wasmachine tot schoenen. ,,Dus waarom de kerstboom niet’’, vroegen Bart Mathijssen en Julian Macleane uit Elst zich hardop af. Dus trekken de twee 18-jarige de ondernemersschoenen aan en verspreiden komend weekend in de Betuwe, Arnhem en Nijmegen 50.000 flyers. In de hoop zoveel mogelijk kerstbomen achter de voordeuren te krijgen.

Betuwe