Cd-cover.
Volledig scherm
Cd-cover. © pr

Berlijns strijktrio biedt geweldige verdieping van zeggingskracht

recensieDeze cd van het Duitse label Audite is helaas onder op de stapel terechtgekomen maar hij verdient zeker een plek in deze rubriek. Zo vaak kom je perfect gespeelde en fantastisch opgenomen vertolkingen van kamermuziek van Bohuslav Martinu (1890-1959) en Darius Milhaud (1892-1974) nu ook weer niet tegen.

  1. In de Yamaha Hall Tokio komt de swingende Bach niets tekort
    PREMIUM

    In de Yamaha Hall Tokio komt de swingende Bach niets tekort

    Vader en zoon Suzuki zijn de Japanse fakkeldragers als het gaat om de indrukwekkende Bachtraditie van het Zweedse label BIS. Bezorgde pa Masaaki ons met zijn Bach Collegium Japan al de complete cantates en nog veel meer moois, junior Masato trapt hier met hetzelfde ensemble af met de start van wat een complete collectie voor klavecimbel en orkest moet gaan worden. Johann Sebastian Bach (1685-1750) schreef meer dan twaalf klavierconcerten, dus ik verwacht minimaal drie cd’s.
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.