Housewarming
Volledig scherm
PREMIUM
Housewarming © PR

Bij ROctet komt aangrijpende muziek op de juiste manier binnen

Luister meeDeze opvallende cd van Challenge Classics die vlak voordat het corona-onheil ons land bereikte in de markt werd gezet heet Housewarming. En hoewel niemand het momenteel in zijn hoofd zal halen om een nieuwe woning met een heus inwijdingsfeestje te vieren biedt het eerste album van ROctet met acht strijkers alvast een mooi voorproefje op alle party’s die hopelijk nog in het verschiet liggen.

  • Ster beoordeling
  • Ster beoordeling
  • Ster beoordeling
  • Ster beoordeling
  • Ster beoordeling
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
 1. Grundmann-Quartett kan uitstekend uit de voeten met Druschetzky’s capriolen
  PREMIUM
  Recensie

  Grund­mann-Quar­tett kan uitstekend uit de voeten met Druschetzky’s capriolen

  Grasduinen in onbekend repertoire kan mooie pareltjes opleveren. Bij het Duitse label CPO weten ze daar alles van. Het Grundmann-Quartett is in 2013-2014 opnamen gestart voor een (complete?) serie hobokwartetten van Georg Druschetzky (1745-1819) en het (vorig jaar pas uitgebrachte) eerste deel mag er wezen. Hoboïst Eduard Wesley is de ster maar Ulrike Titze, viool, Bettina Ihrig, altviool, en Ulrike Becker, cello, kunnen er ook wat van.