Volledig scherm
PREMIUM

Droomdebuutalbum in het teken van het stokpaardje van een prachtstem

RecensieStertenor Michael Fabiano (1984) is thuis in alle grote operahuizen maar The Met in New York neemt bij hem een speciaal plaatsje in. Het was in het beroemde Lincoln Center dat hij op 28 oktober 2018 tijdens een spectaculair feest met zijn vriend in het huwelijk trad. Dezelfde vriend die hem tijdens hun eerste kennismaking na de voorstelling van La traviata absoluut niet herkende, terwijl hij toch een van de helden van de avond was geweest.

    • Ster beoordeling
    • Ster beoordeling
    • Ster beoordeling
    • Ster beoordeling
    • Ster beoordeling

Dat niet herkennen zal ook bij derden nu niet vaak meer voorkomen. Fabiano is regelmatig te zien wanneer The Met voor een miljoenenpubliek wereldwijd opera’s op het witte doek uitzendt. En nu is er ook een fraaie debuutplaat op Pentatone. Met het beroemde London Philharmonic Orchestra en London Voices onder leiding van operaspecialist Enrique Mazzola.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.