De cover van The notes are swallows door Pauline Oostenrijk.
Volledig scherm
PREMIUM
De cover van The notes are swallows door Pauline Oostenrijk. © PR

In pastorale sferen met hoboïste/pianiste Pauline Oostenrijk

recensieEr zijn van die cd’s die meteen opvallen. Zoals dit gloednieuwe album van hoboïste en pianiste Pauline Oostenrijk, getiteld The Notes are Swallows (‘De noten zijn zwaluwen’).

0 reacties

 1. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

  Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.
 2. Een perfect cd’tje voor een zoet geurende meiavond
  PREMIUM
  Luister mee

  Een perfect cd’tje voor een zoet geurende meiavond

  Ooit waren mandolineorkesten, net als accordeonensembles, ideale plekken om als amateurmusicus plezier te hebben in lichtklassieke en -populaire muziek. Sindsdien is de mandoline behoorlijk uit de gratie geraakt. Als een truttig, beetje duf en braaf tokkelinstrument, uitermate geschikt voor het begeleiden van zoetsappige Napolitaanse volksliedjes als O sole mio. Maar schijn bedriegt. Arcana presenteert vier achttiende-eeuwse concerten op drie verschillende authentieke instrumenten en dat liegt er niet om.