‘Matthäus-Passion’ uit King’s College Cambridge.
Volledig scherm
PREMIUM
‘Matthäus-Passion’ uit King’s College Cambridge. © PR

‘Matthäus-Passion’ uit King’s College Cambridge mist de verdieping

Luister meeEen kakelverse Matthäus-Passion uit King’s College Cambridge: dan spits je vanzelf de oren. Vooral wanneer deze ook nog eens gedirigeerd wordt door wijlen Sir Stephen Cleobury (1948-2019). Het is het tweede album dat na zijn overlijden verschijnt en wederom een welkom aandenken aan deze begaafde dirigent en organist. 

  • Ster beoordeling
  • Ster beoordeling
  • Ster beoordeling
  • Ster beoordeling
  • Ster beoordeling
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
 1. Grundmann-Quartett kan uitstekend uit de voeten met Druschetzky’s capriolen
  PREMIUM
  Recensie

  Grund­mann-Quar­tett kan uitstekend uit de voeten met Druschetzky’s capriolen

  Grasduinen in onbekend repertoire kan mooie pareltjes opleveren. Bij het Duitse label CPO weten ze daar alles van. Het Grundmann-Quartett is in 2013-2014 opnamen gestart voor een (complete?) serie hobokwartetten van Georg Druschetzky (1745-1819) en het (vorig jaar pas uitgebrachte) eerste deel mag er wezen. Hoboïst Eduard Wesley is de ster maar Ulrike Titze, viool, Bettina Ihrig, altviool, en Ulrike Becker, cello, kunnen er ook wat van.