Volledig scherm
PREMIUM

Meeslepende bluesplaat van Randall Bramblett

RecensieAl veertig jaar actief in de muziek, reeds toe aan zijn elfde studio-album, stijgt de multi-instrumentale bluesmuzikant Randall Bramblett boven zichzelf uit op Juke joint at the edge of the world. 

  • Ster beoordeling
  • Ster beoordeling
  • Ster beoordeling
  • Ster beoordeling
  • Ster beoordeling

Samen met de band waarmee hij overwegend door de Verenigde Staten toert, stelt Bramblett zich op deze plaat ten doel het spontane gevoel op te roepen, ook bij de luisteraar, van de live optredens in clubs en achteraf zaaltjes dat geen enkele keer hetzelfde is, maar dat je een kick geeft als het geslaagd is.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
 1. Samenwerking tussen klavecinist en Parijs' museum levert voltreffer op
  Recensie

  Samenwer­king tussen klaveci­nist en Parijs' museum levert voltreffer op

  Over een schot in de roos gesproken. Het nieuwe, drie jaar geleden geopende concertgebouw La Philharmonie in Parijs (Parc de la Villette) herbergt ook een muziek(instrumenten)museum. En het prestigieuze label Harmonia Mundi, dat al vanaf 1958 fraaie klassieke albums uitbrengt, heeft met dit museum een samenwerkingsverband afgesloten. Onder de naam Collection Stradivari zullen in de toekomst uitgaven worden uitgebracht waarop de unieke instrumenten (het zijn er duizenden) van dit museum centraal staan. Om van te watertanden!