Volledig scherm
PREMIUM

Meeslepende bluesplaat van Randall Bramblett

RecensieAl veertig jaar actief in de muziek, reeds toe aan zijn elfde studio-album, stijgt de multi-instrumentale bluesmuzikant Randall Bramblett boven zichzelf uit op Juke joint at the edge of the world. 

  • Ster beoordeling
  • Ster beoordeling
  • Ster beoordeling
  • Ster beoordeling
  • Ster beoordeling

Samen met de band waarmee hij overwegend door de Verenigde Staten toert, stelt Bramblett zich op deze plaat ten doel het spontane gevoel op te roepen, ook bij de luisteraar, van de live optredens in clubs en achteraf zaaltjes dat geen enkele keer hetzelfde is, maar dat je een kick geeft als het geslaagd is.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
 1. Dirigente JoAnn Falletta gaat voor 100 procent Kodály
  PREMIUM
  RECENSIE

  Dirigente JoAnn Falletta gaat voor 100 procent Kodály

  Een perfect muziekprogramma combineert bekende klanken altijd met minder gangbaar repertoire. En dat heeft het Buffalo Philharmonic Orchestra onder leiding van JoAnn Falletta (chef-dirigent sinds 1999) goed in de oren geknoopt. Zijn nieuwste cd presenteert naast de Dansen van Galánta en de Pauwvariaties ook de Dansen van Marosszék en het Concert voor Orkest. Stuk voor stuk composities van de Hongaarse componist Zoltan Kodály (1882-1967).