Volledig scherm
PREMIUM
Cover album Inside the flesh hotel van Beechwood.

No-nonsense rock ‘n roll van Beechwood

recensieHun album Songs from the land of nod is amper uit de verpakking gehaald of het jonge New Yorkse gezelschap Beechwood brengt opvolger Inside the flesh hotel al uit.

 Dat zijn praktijken die doen denken aan de jaren zestig, meer in het bijzonder aan The Beatles, die er in het begin van hun carrière ook geen gras over lieten groeien, in kwantitatieve zin.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Samenwerking tussen klavecinist en Parijs' museum levert voltreffer op
    Recensie

    Samenwer­king tussen klaveci­nist en Parijs' museum levert voltreffer op

    Over een schot in de roos gesproken. Het nieuwe, drie jaar geleden geopende concertgebouw La Philharmonie in Parijs (Parc de la Villette) herbergt ook een muziek(instrumenten)museum. En het prestigieuze label Harmonia Mundi, dat al vanaf 1958 fraaie klassieke albums uitbrengt, heeft met dit museum een samenwerkingsverband afgesloten. Onder de naam Collection Stradivari zullen in de toekomst uitgaven worden uitgebracht waarop de unieke instrumenten (het zijn er duizenden) van dit museum centraal staan. Om van te watertanden!