Volledig scherm
PREMIUM

Performers hebben Rheinberger ècht in hun genen zitten

RecensieMensen vragen weleens: krijg je nou nooit genoeg van die klassieke muziek? Altijd weer die Beethoven en Mozart? Mijn antwoord is nee en zolang er nog zoveel op cd te ontdekken valt, blijft het nee.

  • Ster beoordeling
  • Ster beoordeling
  • Ster beoordeling
  • Ster beoordeling
  • Ster beoordeling

Zeker wanneer er series blijven lopen zoals 'The Romantic Piano Concerto' van het Engelse kwaliteitslabel Hyperion. Dat is nu bij aflevering 76 aangekomen en opnieuw is het smullen geblazen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
 1. Samenwerking tussen klavecinist en Parijs' museum levert voltreffer op
  Recensie

  Samenwer­king tussen klaveci­nist en Parijs' museum levert voltreffer op

  Over een schot in de roos gesproken. Het nieuwe, drie jaar geleden geopende concertgebouw La Philharmonie in Parijs (Parc de la Villette) herbergt ook een muziek(instrumenten)museum. En het prestigieuze label Harmonia Mundi, dat al vanaf 1958 fraaie klassieke albums uitbrengt, heeft met dit museum een samenwerkingsverband afgesloten. Onder de naam Collection Stradivari zullen in de toekomst uitgaven worden uitgebracht waarop de unieke instrumenten (het zijn er duizenden) van dit museum centraal staan. Om van te watertanden!