Carl Philipp Emanuel Bach, the chello concertos.
Volledig scherm
PREMIUM
Carl Philipp Emanuel Bach, the chello concertos. © Glossa

Roel Dieltiens tast regelmatig de mogelijkheden van de cello af

Luister meeOp 20 oktober was het voorlopig voor het laatst live in Nederland te horen en wel in Eindhoven. Toen sloot het Orkest van de Achttiende Eeuw zijn uiterst succesvolle Don Giovanni tournee af. Weer een mijlpaal in een successtory die nu al decennia aanhoudt. Super genieten voor de vele fans, want zo intens en wervelend hoor je deze opera der opera’s zelden. Met dank ook aan de solisten en Cappella Amsterdam.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. The Gesualdo Six bieden welkom hebbeding voor beoefenaars en fans van koorzang in coronatijden
    PREMIUM
    RECENSIE

    The Gesualdo Six bieden welkom hebbeding voor beoefe­naars en fans van koorzang in coronatij­den

    In drie jaar tijd drie cd’s produceren en de lat steeds hoger leggen? Voor het zeven leden tellende Britse mannenensemble The Gesualdo Six (inclusief de zelf ook meezingende 26-jarige muzikaal leider en componist Owain Park is het geen probleem. Het dit voorjaar op Hyperion uitgekomen derde album Fading (‘vervagen’) kun je niet anders omschrijven dan als een schot in de roos.