Volledig scherm
PREMIUM

Tami Neilson doet titel plaat eer aan

RecensieSassafrass is een dialectische term voor een uitgesproken persoon met een extraverte attitude. Het is ook de titel van de nieuwe plaat van de in Canada geboren en in Nieuw-Zeeland woonachtige zangeres Tami Neilson. Wie met haar bekend is, weet dat in dit geval de naam de lading perfect dekt. 

  • Ster beoordeling
  • Ster beoordeling
  • Ster beoordeling
  • Ster beoordeling
  • Ster beoordeling

Ook op haar elf tracks tellende nieuwe album doet de artieste een geëxalteerde greep in muziekstijlen van de jaren vijftig en zestig en ze maakt daar een onderhoudend geheel van.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
 1. Samenwerking tussen klavecinist en Parijs' museum levert voltreffer op
  Recensie

  Samenwer­king tussen klaveci­nist en Parijs' museum levert voltreffer op

  Over een schot in de roos gesproken. Het nieuwe, drie jaar geleden geopende concertgebouw La Philharmonie in Parijs (Parc de la Villette) herbergt ook een muziek(instrumenten)museum. En het prestigieuze label Harmonia Mundi, dat al vanaf 1958 fraaie klassieke albums uitbrengt, heeft met dit museum een samenwerkingsverband afgesloten. Onder de naam Collection Stradivari zullen in de toekomst uitgaven worden uitgebracht waarop de unieke instrumenten (het zijn er duizenden) van dit museum centraal staan. Om van te watertanden!