Archieffoto, ter illustratie.
Volledig scherm
Archieffoto, ter illustratie. © ANP

A50 bij Ravenstein weer vrij na ongeval

RAVENSTEIN - Op de A50 tussen Valburg en Oss is vanochtend een lange file ontstaan. De oorzaak was een ongeval. De linkerrijstrook was geruime tijd afgesloten maar is inmiddels weer vrij. 

8 reacties

 • Joop hoeyen

  3 jaar geleden
  Ik zie ze nog steeds appen en bellen en ja dan gaat het vaak mis en dan helaas voor andere weggebruikers. 
 • Toon Hoog

  3 jaar geleden
  Een busje is gewoon een auto en mag dus ook 130 km/u rijden. Als u daar last van heeft, rijdt u te hard! Als ze onder de 130 km/u rijden, doen ze hetzelfde als iedere automobilist, die het niet nodig vindt om door te rijden.
 • Wolff

  3 jaar geleden
  Dat klopt, en het scheelt ook dat deze vrachtwagentjes vaak wel veilig 120km/h kunnen rijden. Toch is het bumperkleven, maar ook het feit dat deze vrachtwagentjes veel zicht blokkeren om meer dan een auto vooruit te anticiperen,  voor de auto's die erachter rijden onwenselijk.De reden waarom ik toch ook het inhaalverbod voor vrachtwagens noem, is dat ook grote vrachtwagens zich op de A50 in de vroege spits zich nauwelijks houden aan het verbod. Het zorgt al snel voor harmonica effecten en files doordat er maar 2 rijbanen per richting zijn. 
 • Anonymous

  3 jaar geleden
  Snap ook niet waarom die busjes altijd links rijden. Super irritant
 • Ikwinaltijd

  3 jaar geleden
  Een mini vrachtwagen is geen vrachtwagen als er met een B-rijbewijs mee gereden mag worden en is ook niet begrensd en mag dus inhalen, de chauffeurs veelal koeriers rijden hier zo hard en zo dicht mogelijk als het kan op de bumper van de voorligger en 0.0 besef van een remweg.