Archieffoto, ter illustratie.
Volledig scherm
Archieffoto, ter illustratie. © ANP

A50 bij Ravenstein weer vrij na ongeval

RAVENSTEIN - Op de A50 tussen Valburg en Oss is vanochtend een lange file ontstaan. De oorzaak was een ongeval. De linkerrijstrook was geruime tijd afgesloten maar is inmiddels weer vrij. 

8 reacties

 • Joop hoeyen

  2 jaar geleden
  Ik zie ze nog steeds appen en bellen en ja dan gaat het vaak mis en dan helaas voor andere weggebruikers. 
 • Toon Hoog

  2 jaar geleden
  Een busje is gewoon een auto en mag dus ook 130 km/u rijden. Als u daar last van heeft, rijdt u te hard! Als ze onder de 130 km/u rijden, doen ze hetzelfde als iedere automobilist, die het niet nodig vindt om door te rijden.
 • Wolff

  2 jaar geleden
  Dat klopt, en het scheelt ook dat deze vrachtwagentjes vaak wel veilig 120km/h kunnen rijden. Toch is het bumperkleven, maar ook het feit dat deze vrachtwagentjes veel zicht blokkeren om meer dan een auto vooruit te anticiperen,  voor de auto's die erachter rijden onwenselijk.De reden waarom ik toch ook het inhaalverbod voor vrachtwagens noem, is dat ook grote vrachtwagens zich op de A50 in de vroege spits zich nauwelijks houden aan het verbod. Het zorgt al snel voor harmonica effecten en files doordat er maar 2 rijbanen per richting zijn. 
 • Anonymous

  2 jaar geleden
  Snap ook niet waarom die busjes altijd links rijden. Super irritant
 • Ikwinaltijd

  2 jaar geleden
  Een mini vrachtwagen is geen vrachtwagen als er met een B-rijbewijs mee gereden mag worden en is ook niet begrensd en mag dus inhalen, de chauffeurs veelal koeriers rijden hier zo hard en zo dicht mogelijk als het kan op de bumper van de voorligger en 0.0 besef van een remweg.
 1. De man die dagelijks door Weurt trekt, verdient een schouderklopje. Daarom is deze column voor jou, Ruud
  COLUMN WILLEM CLAASSEN

  De man die dagelijks door Weurt trekt, verdient een schouder­klop­je. Daarom is deze column voor jou, Ruud

  Een vrouw bij ons uit de buurt vertelde dat ze binnenkort naar Beuningen gaat verhuizen. Ze noemde de straat en ik kon zeggen: ,,Ja, die ken ik. Daar heb ik nog de post rondgebracht”. Even ging ik in gedachten terug naar mijn tijd als belabberde zaterdagbezorger, toen ik weleens bij een hele straat de verkeerde post bezorgde. Ook fantaseerde ik soms, vraag me niet waarom, dat ik bombrieven door de gleuven heen schoof.
 2. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”

Maas en Waal