Het stuk Druten dat de komende jaren wordt bebouwd vanaf de Van Heemstraweg gefotografeerd. Linksboven sporthal De Heuvel die in 2023 wordt gesloopt en rechtsboven, achter de bomen het gemeentehuis aan de Raadhuisstraat. Daartussen het winkelgebied De Heuvel. Op de voorgrond een deel van het braakliggend terrein waar eerder basisschool De Dijk stond.
Volledig scherm
PREMIUM
Het stuk Druten dat de komende jaren wordt bebouwd vanaf de Van Heemstraweg gefotografeerd. Linksboven sporthal De Heuvel die in 2023 wordt gesloopt en rechtsboven, achter de bomen het gemeentehuis aan de Raadhuisstraat. Daartussen het winkelgebied De Heuvel. Op de voorgrond een deel van het braakliggend terrein waar eerder basisschool De Dijk stond. © Eveline Van Elk

Alleenrecht: KlokGroep mag entree van Druten helemaal verbouwen

DRUTEN - Het van oorsprong Drutense bouwbedrijf KlokGroep mag de entree van het dorp Druten gaan verbouwen. Het bedrijf mag niet alleen het stedenbouwkundig plan maken voor het gebied Tussen de Heuven en de Van Heemstraweg. Het mag er ook alle woningen neerzetten.  

  1. Man doodgeslagen in Spijkerkwartier, buurt geschokt
    Play

    Man doodgesla­gen in Spij­kerkwar­tier, buurt geschokt

  2. Minstens drie doden door messentrekker in Nice
    Play

    Minstens drie doden door messentrek­ker in Nice

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maas en Waal