Volledig scherm
Een takelwagen takelt de auto uit de sloot langs de A73 bij Beuningen. © Eveline Van Elk

Auto in de sloot langs A73 bij Beuningen, weg weer vrij

UPDATEBEUNINGEN - Op de snelweg A73 bij Beuningen is donderdagmiddag rond 12.30 uur een ongeluk gebeurd tussen twee auto's. Een van de betrokken auto's is daardoor in de sloot beland langs de snelweg. Er raakte niemand ernstig verwond.

Een andere auto stond op de vluchtstrook. Om deze te bergen, was er een bergingswagen opgeroepen. Voor de auto in het water, is een kraanwagen ingeschakeld.

Volledig scherm
Auto in de berm langs de A73 bij Beuningen © VID

De linkerrijstrook in de richting van Ewijk is tijdelijk afgesloten geweest om hulp te verlenen. Die is rond 13.00 weer vrijgegeven. Hierdoor liep het verkeer vertraging die volgens de ANWB op het hoogtepunt langer was dan een half uur. 

Rond 13.30 uur is er opnieuw een rijstrook afgesloten om de auto uit het water te kunnen takelen. De weg werd een klein half uur later helemaal vrijgegeven. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maas en Waal