Volledig scherm
Pastoor Bertus Visschedijk, Winssen. © Eveline Van Elk

Bertus Visschedijk viert afscheid in Ewijk

EWIJK/WINSSEN - Pastor Bertus Visschedijk (75) viert op 25 februari zijn laatste mis in Ewijk.  Visschedijk gaat per 1 maart met emeritaat (pensioen).  

Visschedijk vierde vorig jaar nog zijn 50-jarig priesterjubileum. Hij was na zijn wijding jarenlang actief als missionaris in Indonesië. Na het stoppen van pastor Harry van Dooren was hij sinds eind 2015 ook pastor van de parochie H. Johannes XXIII. Die heeft nu een nieuwe pastor gevonden. De mis begint om 9.30 uur.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Rechter: zijn de krakers van de waterzuivering er eigenlijk nog wel?

    Rechter: zijn de krakers van de waterzuive­ring er eigenlijk nog wel?

    Zitten er nog krakers in de voormalige kantoorruimte van de waterzuiveringsinstallatie aan de Jonkerstraat in Nijmegen? ,,Zijn ze niet geschrokken van de dagvaarding?", vroeg de kortgedingrechter in Arnhem zich donderdag af. De curator van de failliete InnovioPapers BV (voorheen Sappi) die het kort geding aanspande, weet het eigenlijk niet zeker. ,,Er staat nog steeds een tentje. En een bromfiets. Ik sluit niet uit dat ze er nog zijn."

Maas en Waal