Volledig scherm
PREMIUM
Jeroen Roelse bij zijn olijf- en palmbomen. © David van Haren

Beuningse ondernemer moet stoppen met palmbomen-bedrijf en verkast naar Nijmegen

BEUNINGEN / NIJMEGEN - Jeroen Roelse (27) moet van de gemeente later deze maand stoppen met de verkoop en verhuur van olijf- en palmbomen aan de Van Heemstraweg in Beuningen. Anders volgt er een boete. Daarom zoekt hij nu zijn toevlucht in Nijmegen.

Roelse vond palmboompjes altijd van ‘die leuke boompjes’. Zodoende kocht hij er vijf jaar geleden een aantal. Zijn eerste klant, een horecagelegenheid in de Molenpoortpassage in Nijmegen, wilde ze meteen allemaal hebben. Daar moet ik meer mee doen, dacht de Beuningse ondernemer die zich in de branche verdiepte. 

Palmcity

Zijn ouders hadden een stuk grond over bij hun woning aan de Van Heemstraweg. Dat kon hij gebruiken voor zijn bedrijf Palmcity. Sinds een jaar verkoopt Roelse vanaf die plek - en een tweede opslaglocatie in de provincie Zeeland - mediterrane bomen aan onder andere restaurants en hotels. 

Quote

Ik heb kleine boompjes, maar ook exemplaren van honderden kilo’s

Jeroen Roelse
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maas en Waal