Langs de snelweg A15 bij het Betuwse Echteld staan windmolens in een landschap dat veel lijkt op de omgeving van de A73 tussen Nijmegen, Wijchen en Beuningen.
Volledig scherm
PREMIUM
Langs de snelweg A15 bij het Betuwse Echteld staan windmolens in een landschap dat veel lijkt op de omgeving van de A73 tussen Nijmegen, Wijchen en Beuningen. © Foto Jan Bouwhuis

Bijna 600 bezwaren op Windpark Beuningen, vier avonden ingepland voor hoorzitting

BEUNINGEN - 580 zienswijzen (bezwaren) zijn er ingediend op het plan voor vijf windmolens langs de A73 en N322 bij Beuningen. Het zijn er zoveel dat de gemeente een reactienota van 559 pagina’s nodig heeft om ze te bundelen en beantwoorden.

9 reacties

 • Mark Pier

  2 weken geleden
  M. Bruin wil ook graag een kerncentrale, mag die ook bij hem in de tuin geplaatst worden dan ? En ook het afval opslaan bij hem opslaan dan graag!
 • Johann Janssen

  2 weken geleden
  @Peter Galen nee jij ziet zeker niet hoe het nederlandse land naar de knoppen gaat waar anderen wel mee begaan zijn voor de volgende generaties. die scheep je namelijk niet op met die dingen en glasvelden.
 • Peter Galen

  2 weken geleden
  Totaal geen last van laat de mensen iets nuttigs doen. Blijkbaar hebben ze niks te doen
 • Maso Sanne

  2 weken geleden
  Ondanks de bezwaren luisteren PVDA, Uiteraard D’66 en Gl maar vooral Beuningen Nu & Morgen niet naar haar burgers. Waarom zou he. Dictator de Klein bepaald alles, milieu wappie van de eerste orde die een onleefbaar Beuningen achtee laat. Maak dit het onderwerp van dw verkiezingen en beslis daarna. Maar dat durven ze niet.
 • J. Zomers

  2 weken geleden
  Als iedereen gaat protesteren dan vrees ik dat er binnenkort een noodwet komt waarbij het verboden is te demonstreren tegen de aanleg van windmolens. We hebben tijdens Corona gezien dat dit werkt... met inzet van boa's, politie en ME plus een boete ad 95 euro kom je een heel eind.

Maas en Waal