Volledig scherm
Een archieffoto van Down The Rabbit Hole. © Paul Rapp

Campings lopen nu al vol voor DTRH

WINSSEN - Het duurt nog ruim vier maanden voordat Down The Rabbit Hole (DTRH) start, maar bijna alle plaatsen op campings in de buurt van het Ewijkse festival zijn nu al gereserveerd.  

Bij de Bergharense camping De Tolbrug is eind juni nog plaats voor een 'dertigtal tentjes zonder electra'. ,,De stacaravans en de plaatsen voor toercaravans, campers en vouwwagens zijn al vol", zegt eigenaar Henry van den Heuvel. 

Deze vijfde editie van Down The Rabbit Hole slapen er zo'n driehonderd festivalgangers op zijn camping, die hemelsbreed een paar honderd meter van het festival ligt. Dat zijn weer honderd bezoekers meer dan in 2017. 

De Muk

Ook de Winssense camping De Muk heeft tijdens DTRH een druk weekend. Vorig jaar sliepen er al honderd festivalgangers. Dit jaar lopen de boekingen nog beter volgens eigenaresse Caroline Vonk. ,,De week nadat de eerste namen bekend waren geworden, zaten we al bijna vol. We zeggen niet graag 'nee'. Daarom proberen we toch ruimte te maken voor de aanvragen." 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maas en Waal