Twee woonwagens worden weggetakeld.
Volledig scherm
PREMIUM
Twee woonwagens worden weggetakeld. © Richard Vonk

‘Crepeersituatie’ op woonwagenkamp Alphen door afsluiten stroom vanwege illegaal aftappen

ARNHEM – Bij het verwijderen van twee woonwagens op het kamp aan de Wamelseweg in Alphen, twee weken geleden, bleek dat er illegale aftakkingen van de stroom waren. Reden voor stroomleverancier Liander om de stroom van het hele kamp af te sluiten.

5 reacties

 • stadskweker

  1 jaar geleden
  Dat is idd duidelijk,de Achtekhoek. Het al sinds een jaar of 10 het "nieuwe " Brabant.Hier is een smeris nog een smeris!!!
 • Ook

  1 jaar geleden
  In reactie tot uw eerste opmerking hoop ik dat u zo heel oud zult worden in goede gezondheid!
 • Jazeker1

  1 jaar geleden
  Het is onderhand wel duidelijk waar zich de meeste criminele activiteiten ( in verhouding met het aantal bewoners) plaatsvinden.Dus opruimen die kampen , er is maar een reden om zo dicht bij elkaar te hokken ; criminaliteit !! 
 • Roland

  1 jaar geleden
  Het is wachten tot er een woonwagenkamp positief in het nieuws komt.........Gaat niet gebeuren, het is iedere keer weer drugs, wapens gedonder met standplaatsen.Waarom willen ze bij elkaar zitten, om dit soort praktijken uit te kunnen halen zonder dat dit naar buiten  komt.Dit is de "cultuur" van deze reizigers die nooit een meter meer verkassen.
 • beka

  1 jaar geleden
  tsja, als je al heel lang weet dat je iets fout doet moet je achteraf niet verbaasd zijn dat het niet mag. Dus: neem je verlies en wees blij dat je er achteraf nog zo lang gratis hebt mogen wonen. Tijd om op zoek te gaan naar een andere woning.
 1. Auto's gaan in vlammen op in Geldermalsen
  Play

  Auto's gaan in vlammen op in Geldermal­sen

 2. Osterhaus verbaasd over vaccinatietempo: 'Waarom zetten we onze militairen niet in?'
  Play

  Osterhaus verbaasd over vaccinatie­tem­po: 'Waarom zetten we onze militairen niet in?'

Maas en Waal