Volledig scherm
De eigenaresse van De Zuivelhoeve in Beuningen kreeg een bosje bloemen. © DG

D66 deelt 27 bosjes bloemen uit in Beuningen

BEUNINGEN - De leden van D66 lieten internationale vrouwendag niet onopgemerkt voorbij gaan. Vanmiddag zetten ze de 27 vrouwelijke ondernemers van Beuningen in het zonnetje. Iedereen kreeg een bosje bloemen. 

De landelijke campagnebus stopte donderdagmiddag op het Mauritsplein in Beuningen. In de bus zat een aantal bekende D66-ers, onder wie Europarlementariër Gerben-Jan Gerbrandy. Samen met de Beuningse leden van D66 gingen ze het centrum in om bloemen en niet te vergeten flyers uit te delen. 

Frietkar

D66 is niet de enige Maas en Waalse partij die in deze campagnetijd 'hoog bezoek' kreeg. Eerder kwam Mona Keijzer al naar Druten en Ank Bijleveld naar Wijchen. Ook bedenken de politieke partijen van alles om zichzelf op de kaart te zetten. Zo ging Wijchen Lokaal bijvoorbeeld al met de frietkar op pad in de gemeente Wijchen.

Volledig scherm
De D66-bus is net in Beuningen aangekomen. © DG
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maas en Waal