Een kleurrijke en zonnige Dag van Druten.
Volledig scherm
PREMIUM
Een kleurrijke en zonnige Dag van Druten. © David van Haren

Dag van Druten druk bezocht en opgeluisterd door straatmuzikanten: ‘Dit maakt de dag nog vrolijker’

DRUTEN - De 47e Dag van Druten was afgelopen zondag zonovergoten en druk. Het publiek kwam in groten getale naar het centrum van het dorp om te genieten van kraampjes, vertier voor de kinderen en muziek.

2 reacties

  • christiaan verdiesen

    2 maanden geleden
    Wederom Bevestiging onze dienders zijn een drama, daar waar ze moeten zijn , zijn ze er niet , en met deze niet urgente zaken , staan ze vooraan . waakzaam en dienstbaar. het is wederom te zielig voor woorden. ik kan echt boeken vol schrijven over bewezen feiten waar in ze het zo laten afweten. en dan moet je er nog respect voor hebben???
  • ditty heck

    2 maanden geleden
    Toen we in druten aankwamen was er nergens n parkeerplaats te vinden dus in de geerstraat neer gezet waar er al meerderen stonden netjes neergezet op n klein stukje gras tussen twee bomen niemand last van maar dan kom je terug en zit er bij ons en nog bij velen n bon op van 109 euro gewoon n schande .ze hebben geen beveiliging zeggen ze op fb daarom word er veel afgezegd maar hier hebben ze wel personeel voor ,en dan op t parkeerplaatsje ernaast met np die hebben er geenBELACHELIJK