Drukte op het busstation in Druten, dinsdag
Volledig scherm
Drukte op het busstation in Druten, dinsdag © Ronald Thoonen

De bus zit weer vol in Druten: ‘Dit kun je niet maken’

DRUTEN - Wie in de spits van Druten naar Nijmegen wil (of andersom), moet op tijd zijn voor een plek in de bus. Het is weer dringen en dat moet snel veranderen, vindt raadslid Ronald Thoonen. ,,Dit is haast onmenselijk.’’

5 reacties

 • Jan Zomers

  1 jaar geleden
  De Corona besmettingen nemen weer toe * wie weet krijgen we dadelijk een nieuwe lock down waarbij ook scholen af en toe dicht gaan.
 • Geru Sommerdijk

  1 jaar geleden
  Wat is het nieuws??? Dit is al jaren zo!!! Te triest voor woorden.
 • Marjorie Wissen

  1 jaar geleden
  Evenzo het geval in Arnhem. Bussen zó vol gestouwd, dat er geen mens meer bij past. Zelfs vee mag je niet op deze wijze vervoeren en mensen wel? Jaren geleden reden er nog extra bussen voor de ROC scholieren, maar dat is wegbezuinigd. Hoewel ik gevaccineerd ben, voel ik me allesbehalve prettig in zo'n overvolle bus.
 • Martijn Lemmers

  1 jaar geleden
  Specifieke klachten zijn bij Breng niet bekend? Klopt niets van want ik heb een aantal weken geleden al een klacht ingediend en kreeg er heel toevallig gister pas een reactie op. Er moeten dus wel degelijk klachten bekend zijn bij Breng. Hopelijk lossen ze het snel op want jonge kinderen pakken nu de bus een half uur eerder zodat ze de bus niet missen en op tijd op school komen. We betalen er veel geld voor.
 • Paul Verbuijs

  1 jaar geleden
  Dat is niet het geval alleen in Druten maar ook bij ons in Brabant, waar veel mega scholen zijn met 1000- den scholieren die van of naar huis gaan , ook de gewone forens in de spits staat in overvolle bussen, en dan ook nog de helft zonder mondkapje (wat door de bus mij. en de politie zelfs niet wordt gecontroleerd c.q. beboet )
 1. Voortaan thuis douchen na de training: voetbalclub AWC uit Wijchen móet energiekosten besparen
  PREMIUM

  Voortaan thuis douchen na de training: voetbal­club AWC uit Wijchen móet energiekos­ten besparen

  ‘Help AWC de energiecrisis door!’ Het is een oproep die voetbalclub AWC uit Wijchen doet aan zijn leden. Grijpt de vereniging niet in, dan hangt haar een energierekening boven het hoofd die tot 50.000 euro hoger wordt dan vorig jaar. Dat kan de clubkas niet opvangen. Dus mogen leden er doordeweeks niet meer douchen en moeten ze in de weekends vooral blijven hangen in de kantine.