Volledig scherm
PREMIUM
Diena Kruisbergen met haar citroenjenevertje. © Jos Kruisbergen

Diena Kruisbergen uit Wamel is 107: ‘Geef mij maar een citroenjenevertje’

INTERVIEWWAMEL/BENEDEN-LEEUWEN - Het mooiste nieuws op haar verjaardag? Daar hoeft Diena Kruisbergen, zaterdag 107 geworden, niet lang over na te denken: de zwangerschap van kleindochter Mandy. Het wordt het eerste kleinkind van haar zoon Lou Kruisbergen. Diena krijgt er een achterkleinkind bij. ,,Dan heb ik weer iets om naar uit te kijken.”

De snedigheid van die opmerking typeert de Wamelse honderdplusser die sinds enkele jaren het verzorgingshuis in Beneden-Leeuwen woont. ,,De humor van dat miens,  dat is iets unieks”, zegt schoondochter Cor. Diena kan heel veel niet meer, maar haar geest mist zijn scherpte nog niet. Dat ervoeren ook haar verzorgenden toen ze  ‘lang zal ze leven’ voor haar zongen. ,,Als jullie nou niet ophouden, ga ik zo nog dood”, riep Diena. Iedereen schoot in de lach.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maas en Waal