Dag 1 van Down the Rabbit Hole in 2018.
Volledig scherm
PREMIUM
Dag 1 van Down the Rabbit Hole in 2018. © Eveline Van Elk

Down the Rabbit Hole komt eraan, en zo’n festival op de Groene Heuvels wordt eenvoudiger te organiseren

EWIJK - Wordt het deze zomer na twee coronajaren weer ouderwets druk op recreatieterrein de Groene Heuvels in Ewijk, tijdens festival Down the Rabbit Hole (DTRH)? Het begint er meer en meer op te lijken. De line-up is grotendeels bekend, de kaartverkoop loopt gesmeerd en dan was er dinsdag ook nog een persconferentie vol versoepelingen.

6 reacties

 • janv meulen

  4 maanden geleden
  De boeren, mogen ook wel een goede vergoeding krijgen! als ze hun land niet beschikbaar zouden stellen, kon het hele festival immers niet doorgaan!. Klagen is helemaal niet aan de orde!!..wel wat er in de grond verdwijnt! Olie, misschien door de duizenden auto`s en alle andere stoffen die in de grond verdwijnen..we willen allemaal een mooie aarde!..deze festivals van deze omvang helpen daar niet echt aan mee..daar zouden we eens beter over na moeten denken..en wat minder aan de verdiensten.
 • Mark Pier

  4 maanden geleden
  Vraag mij af of je al eens geweest ben Jan, dan kun je zien hoe goed het georganiseerd is met betrekking tot het afval enzovoort. Elk tentje krijgt afvalzakken mee,worden centraal verzameld. En ik denk dat er meer vervuiling met het bemesten van dat land de grond in gaat dan bij dit 3 daags festival waarbij de meeste bezoekers met het openbaar vervoer komen. En de boeren krijgen een flinke vergoeding dus die klagen niet. De enige die klaagt ben jij!
 • janv meulen

  4 maanden geleden
  Mark Pier, Economisch is het misschien goed voor de regio, en vooral voor de organisatie.. Vraag me af of de boeren er zo blij mee zijn? als er van alles de grond in sijpelt.. Van de zelfde grond, waar straks weer hun vee van moet eten..en uit eindelijk ook weer de mens...wordt het misschien toch iets minder gezellig!!.
 • Mark Pier

  4 maanden geleden
  40 000 man produceren gezelligheid JanV. En die auto's staan 3 dagen stil dus dat valt ook wel mee. En de rommel wordt tot de laatste beker opgeruimd en de boeren verhuren hun land dus economisch is het ook lekker voor de regio. En gun een ander eens wat.
 • janv meulen

  4 maanden geleden
  Ze praten voor durend over Stikstof!,... dat het slecht is voor het milieu!! Maar wat produceren 40.000 mensen 3 dagen lang, voor schadelijke stoffen op de mooie weilanden? en met duizenden auto''s op de weilanden ( parkeerplekken!..) Wordt misschien eens tijd dat iemand daar eens onderzoek naar gaat doen...

Maas en Waal