Afval scheiden
Volledig scherm
PREMIUM
Afval scheiden © Shutterstock

Druten is al jarenlang kampioen van Nederland in het scheiden van afval

DRUTEN - Inwoners van de regio Nijmegen behoren nog steeds bij de beste afvalscheiders van het land. Vorig jaar zouden ze zo’n 79 procent van het afval op de juiste manier hebben gescheiden. Druten scoort nog het beste. 

7 reacties

 • Wally

  2 jaar geleden
  Misschien de zak dichtknopen en indien de zak kapot is, het geheel in een nieuwe zak? O ja, en er geen week mee blijven rondrijden.
 • Klaas

  2 jaar geleden
  Ik vind het nog steeds een verschrikkelijke gore en onhygiënische onderneming om met zo'n stinkende vuilniszak naar de ondergrondse afvalcontainer te moeten rijden. Auto stinkt nog dagen daarna. Het liefst ga ik dus zo min mogelijk en is bij twijfel over afval bij mij alles plastic. Sorry daarvoor, het kan beter. Maar ik heb hier niet voor gekozen. 
 • de heer J. Zomers (67)

  2 jaar geleden
  Wat verstaan jullie onder restafval? Grof vuil is wat anders, maar restafval dat ken ik niet - alles gaat netjes in de zak. 
 • Ellen

  2 jaar geleden
  Idd behoorlijk vertekende cijfers Niks scheiden ze gooien alles overal tussen en hebben waarschijnlijk het minste restafval
 • Koning

  2 jaar geleden
  Helaas zijn de cijfers behoorlijk vertroebeld. Maar liefst bijna 25% van de inwoners van Druten en Beuningen heeft geen restafval. Dat is raar. Waar zou dat restafval blijven denkt u?

Maas en Waal