Een zaal vol fans tijdens de opnames van de videoclip bij de carnavalskraker Fan van Jou.
Volledig scherm
PREMIUM
Een zaal vol fans tijdens de opnames van de videoclip bij de carnavalskraker Fan van Jou. © Het Feestteam.

Feestteam en Jumbobaas Frits van Eerd scoren met traditionele carnavalsklanken: Fan van Jou

DRUTEN / WIJCHEN - Het Maas en Waalse Feestteam heeft met Jumbobaas Frits van Eerd een carnavalskraker gescoord. Vorige week was Fan van jou twee dagen lang de best verkopende single op iTunes. 

Drutenaar Stan van den Dobbelsteen en Frank de Bruijn uit Wijchen gaan lekker. Als Het Feestteam zetten ze op 25 januari Ziggo Dome nog op z’n kop met het Grootste Feestcafé van Nederland. In een van de grootste concertzalen van het land genoten duizenden liefhebbers van een avondvullend programma met tal van Nederlandstalige artiesten.

Nog geen twee weken later dient het volgende hoogtepunt zich alweer aan als ze samen met Frits van Eerd een potentiële carnavalskraker lanceren.

Quote

Hij vertelde dat hij echt geniet van onze optredens en zelfs een beetje jaloers op ons was. Goh, wat is dat toch lekker zoals jullie daar staan

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maas en Waal