Op het veld achter het spandoek zou Oude Weide komen. Op de foto vlnr omwonenden en tegenstanders Dick van Westreenen, Arno de Beijer en Joost Litjens.
Volledig scherm
PREMIUM
Op het veld achter het spandoek zou Oude Weide komen. Op de foto vlnr omwonenden en tegenstanders Dick van Westreenen, Arno de Beijer en Joost Litjens. © Eveline van Elk

Geen zonnepanelen op grondwater: zonnepark bij Afferden in prullenbak gegooid

DRUTEN - Zonnepark Oude Weide bij Afferden is in de prullenbak gegooid. De gemeenteraad van Druten heeft in meerderheid te veel twijfel bij het plan, zo bleek woensdagavond. 

4 reacties

 • janv meulen

  3 weken geleden
  Wie zijn de samenwerkende dorpslijsten ????????????????
 • Johann Janssen

  1 maand geleden
  dit is een enorme opsteker om verder te strijden tegen de glasplaten terreur. enk eerst maar eens goed na wat je met de energietransitie wilt bereiken. nu al blijkt de tegenstand alleen maar toe te nemen. en je hoort steeds meer, dat het energienet vol zit en dat er dus niets meer bij kan.
 • janv meulen

  1 maand geleden
  Goede beslissing!...zonnepanelen horen niet op weilanden en waterplassen... eerst beter uitzoeken, wat voor gevolgen dit kan hebben op het milieu.
 • J. Zomers

  1 maand geleden
  Zonnepanelen in weilanden is onrendabel. De zonnepanelen raken bevuild met stof, zand, mos, gras en vogelpoep... dan is de werking en het rendement vrijwel nihil.

Maas en Waal