Als je vanaf het tankstation de Maas en Waalweg op wilt draaien moet je goed uitkomen. Verkeer komt er met 100 kilometer per uur voorbij.
Volledig scherm
PREMIUM
Als je vanaf het tankstation de Maas en Waalweg op wilt draaien moet je goed uitkomen. Verkeer komt er met 100 kilometer per uur voorbij. © David van Haren

Gewone verkeerslichten zijn voor Maas en Waalweg slim genoeg

De Maas en Waalweg gaat op de schop. De provincie heeft een plan gemaakt voor gedeeltelijke verbreding van de N322 en een veiligere uitrit bij het tankstation. Wanneer het wordt uitgevoerd, is onduidelijk. Er is nu geen geld voor. De Gelderlander beantwoordt een aantal vragen. Vandaag de laatste vraag: verkeerslichten bij het tankstation, hoe dan?

4 reacties

 • Freddie Van Krevel

  1 maand geleden
  Met stoplichten krijg je nog meer aanrijdingen
 • Freddie Van Krevel

  2 maanden geleden
  Maak gewoon een afrit net als op autosnelweg stoplichten krijg je nog meer ongelukken
 • Jeroen Franssen

  2 maanden geleden
  Ik garandeer je: Als dat verkeerslicht in de spits 1x op rood springt, is het de rest van de spits filerijden, met de nodige ongelukken van autos die achter op elkaar klappen als gevolg. Idioot plan.
 • Monique Lintsen

  2 maanden geleden
  Waarom dan niet het mogelijke wegrestaurant met een of 2 pompen aan de andere kant plaatsten met goed in en uitvoegstroken en vervolgens beide verbinden met een voetgangersbruggetje, zo hoeft men überhaupt geen verkeerslichten te plaatsen en blijft de doorstroming behouden

Maas en Waal