Volledig scherm
De bioscopen Roma in Wijchen en Heemstrabaan in Beuningen kenden in 2017 stabiele bezoekersaantallen en zijn daar tevreden mee. © Thinkstock

Goed jaar voor bioscopen in Wijchen en Beuningen

WIJCHEN/BEUNINGEN - De bioscopen Roma in Wijchen en Heemstrabaan in Beuningen hebben een prima jaar achter de rug. Manager Joop Hamers is tevreden over de stabilisatie van de bezoekersaantallen. 

,,Over heel Nederland zie je al jaren een forse stijging van het aantal bioscoopgasten, maar dat komt vooral omdat er steeds meer stoelen zijn bijgekomen", zegt Hamers. ,,Dus zijn stabiele cijfers voor de drie zalen in Wijchen en twee zalen in Beuningen prima." Exacte aantallen wil hij niet prijsgeven, maar het gaat om ongeveer 120.000 bezoekers voor Wijchen en 60.000 voor Beuningen. 

Beide bioscopen merkten dat de gasten blij waren met de mogelijkheid om vanuit de luie stoel - het zijn immers servicebioscopen - voortaan te kunnen pinnen; en dat voor het eerst popcorn besteld kon worden. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maas en Waal