Schipper Henk op het Maasveer tussen Appeltern en Megen kreeg maandag versterking van twee collega’s. Ze zetten gratis de auto's en andere opvarenden over naar Brabant en Gelderland.
Volledig scherm
PREMIUM
Schipper Henk op het Maasveer tussen Appeltern en Megen kreeg maandag versterking van twee collega’s. Ze zetten gratis de auto's en andere opvarenden over naar Brabant en Gelderland. © Eveline van Elk

Gratis over en weer op de Maasveren als protest, personeel zegt vertrouwen in bestuur op

updateHet personeel van de Maasveren heeft maandagavond het vertrouwen in het bestuur opgezegd. In een brief aan de raad van toezicht schrijven de schippers dat er ‘totaal geen respect’ is naar het personeel. Het bestuur heeft zijn best gedaan, maar is niet in staat gebleken om op ‘een gelijkwaardige basis’ te onderhandelen met het personeel. 

3 reacties

 • H. Sengers

  4 maanden geleden
  @janvmeulen : de schippers worden als sinds 27 december niet of minder betaald. Daarbij is staken een recht voor elke beroepsgroep in Nederland.
 • Patricia Erp

  4 maanden geleden
  Overheden - gemeentelijk en provinciaal aan beide kanten van de Maas - neem uw verantwoordelijkheid!
 • janv meulen

  4 maanden geleden
  Als je niet tevreden bent moet je je werk opzeggen , niet gaan staken !! En zeker ook nog salaris ontvangen ? Je moet zich schamen !!

Maas en Waal