Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Hollandse Hoogte / Jeroen Putmans fotografie

Half jaar cel voor Wijchense ex-hoofdagent die 14-jarig meisje seksueel misbruikte

Een destijds 34-jarige hoofdagent uit Wijchen is voor seksueel misbruik van een toen 14-jarig meisje veroordeeld tot een gevangenisstraf van 12 maanden waarvan de helft voorwaardelijk met een proeftijd van 3 jaar. 

5 reacties

 • bart verplak

  2 maanden geleden
  Zo'n pet zal maar allemaal passen.
 • Ruud van der Wielen

  2 maanden geleden
  Er blijven gekken rondlopen die hun handen niet thuis kunnen houden,vind dat straffen hoger moeten zijn. Zal je kind maar zijn die t overkomt,zit de rest van t leven met n trauma.
 • C. v. Bergen

  2 maanden geleden
  @ Ankie, niet alleen voorwaardelijk had gemoeten Maar dan ook minstens in 5 vaud. Onvoorstelbaar dat die knakker en zeker met die functie daar mee weg komt. Snap de rechtspraak niet. Dit zijn geen straffen.
 • Garina van Dinteren-Tittse

  2 maanden geleden
  @Ankie: hij is veroordeeld tot een jaar gevangenis met de helft voorwaardelijk, dus wel 6 maanden onvoorwaardelijk. De verdediging vond 2 weken onvoorwaardelijk wat hij al in voorarrest heeft gezeten voldoende…
 • Ankie Bronckhorst

  2 maanden geleden
  Slappe hap. Onvoorwaardelijk had wel gemoeten. Hij is meerdere keren in de fout gegaan, ook in herhaling gevallen nadat hij als was ontslagen vanwege dit misdrijf. Als voormalig politieagent moet je dat helemaal weten. Ik begrijp overigens niet welke mensen ze daar aannemen. Er zat duidelijk al een steekje aan los.
 1. Nieuws gemist? Schutter doodt en verwondt mensen in winkelcentrum; Bennie Jolink waarschuwt boeren
  teruglezen

  Nieuws gemist? Schutter doodt en verwondt mensen in winkelcen­trum; Bennie Jolink waarschuwt boeren

  JOLINK WAARSCHUWT | Een dag voor de aangekondigde boerenprotesten waarschuwt Bennie Jolink boeren in Nederland. ‘Laat je niet opstoken door een oproerkraaiende Brabander’. Hij doelt daarmee op de leider van Farmers Defence Force. Normaal-zanger Jolink doet zijn oproep op Facebook. Hij weet dat hij geen vrienden maakt met zijn uitspraak, maar gezien de situatie waarin Nederland zich bevindt acht hij het toch nodig.

Maas en Waal