Volledig scherm
PREMIUM
Femke Arnouts.

Hoofdrol voor Beuningse actrice: ‘Ik hoef er geen baantje meer bij te hebben’

BEUNINGEN - De Beuningse Femke Arnouts stond als zesjarig meisje al op de planken. Ze viel op, niet alleen door haar acteertalent, ook door haar lengte.

Nu, als 24 jarige, heeft ze een hoofdrol in de voorstelling Alone@home.

De kop is eraf voor Femke Arnouts. In december was de première van de voorstelling Alone@home, een bewerking van de Amerikaanse film Home Alone. Daarin heeft de in Beuningen geboren actrice een hoofdrol, naast Martijn Fischer. Nu toert ze er tot half april mee langs diverse theaters in het land. Het is haar eerste grote rol sinds haar afstuderen in 2017.

Je carrière is nog pril, maar toch al een grote rol

,,Ja, ik hoef er ineens geen baantje meer naast te hebben! Op zich heb ik al een aantal stukken gedaan en een tournee met de Toneelmakerij, maar het verschil is dat dit een grote productie is. Er zitten iedere avond minimaal 400 mensen in de zaal. Bij de première waren het er 500. Dat was voor mij de eerste keer. Je krijgt dan ineens een lach van 500 mensen terug. Toch is het nooit zeker of je daarna ook weer werk hebt.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maas en Waal