Het erf van Bert's Animal Verhuur Appeltern.
Volledig scherm
PREMIUM
Het erf van Bert's Animal Verhuur Appeltern. © Paul Rapp

Inval bij omstreden Bert’s Animal Verhuur: 'Blij dat er ingegrepen wordt, je hoort honden huilen’

APPELTERN - Bij het bedrijf Bert’s Animal Verhuur is woensdagochtend een inval geweest van politie, omgevingsdienst Rivierenland en de gemeente West Maas en Waal. De instanties hebben meerdere overtredingen geconstateerd bij het bedrijf in Appeltern.

10 reacties

 • T Jacobs

  3 maanden geleden
  Flinke boete voor dit bedrijf en dieren in veiligheid brengen. Schande dat dit soort vermaak ( lees dierenleed )mag bestaan.
 • Klaas de Baas

  3 maanden geleden
  Per direct alle dieren in beslag nemen en elders - bij mensen die wél goed voor dieren zorgen- onder brengen. Daarnaast een levenslang verbod op het houden van dieren voor deze Bert's Animal Verhuur.
 • Van Wessel

  3 maanden geleden
  In 2019 een gerechtelijk verbod op het verhuren van dieren en een agrarische bestemming terwijl dit bedrijf alleen beesten verhuurd? En nu pas ingrijpen?
 • Bastiaan Barf

  3 maanden geleden
  Mooi zo, weer 1 minder hopelijk.
 • Wilma van Well

  3 maanden geleden
  Per direkt graag: Beroepsverbod en fikse boete voor deze meneer! Dierenwelzijn doet ie niet aan, denkt alleen aan zijn eigen welzijn. Hij verdient het absoluut niet om met levende wezen om te gaan!
 1. Zelfs in Den Haag maken ze zich druk om Bert’s Animal Verhuur na uitzending ‘BOOS’ over dierenleed en illegale praktijken
  PREMIUM

  Zelfs in Den Haag maken ze zich druk om Bert’s Animal Verhuur na uitzending ‘BOOS’ over dierenleed en illegale praktijken

  APPELTERN/DEN HAAG - Het loopt de spuigaten uit bij Bert’s Animal Verhuur in Appeltern. Dat vinden Tweede Kamerleden Frank Wassenberg en Christine Teunissen (beiden PvdD). Henk Staghouwer (CU), minister van Landbouw, Natuur en Voedselveiligheid moet uitleggen hoe hij ervoor gaat zorgen dat de regels worden gehandhaafd en er wordt opgetreden tegen de geconstateerde misstanden bij het bedrijf.