Deze mannen namen met vijf anderen, Dorpshuis het Trefpunt onder handen. Hier in het Tjillhonk op de zolder van het dorpshuis. Vlnr. Hans Snellenburg, Jo van der Velden en Roel Koedam.
Volledig scherm
PREMIUM
Deze mannen namen met vijf anderen, Dorpshuis het Trefpunt onder handen. Hier in het Tjillhonk op de zolder van het dorpshuis. Vlnr. Hans Snellenburg, Jo van der Velden en Roel Koedam. © Eveline van Elk

Krasse knarren klussen honk voor de jeugd van Deest

DEEST - Een splinternieuw jeugdhonk voor Deest. Een groep gepensioneerde vrijwilligers bouwde het tijdens de coronapandemie. Ze hebben meteen ook maar de rest van dorpshuis ’t Trefpunt onder handen genomen.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    10

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

Maas en Waal