Maasbommel
Volledig scherm
PREMIUM
Maasbommel © Theo Peeters

Maasbommel kijkt over de dijk: toeristen zijn welkom

MAASBOMMEL - De handen moeten uit de mouwen in Maasbommel. Het dorp bracht 23 mensen op de been om een dorpsontwikkelingsplan (dop) te maken. Dat ligt er nu. Maar dat is slechts papier. Nu moeten er Maasbommelnaars worden gevonden die de woorden in daden omzetten.

4 reacties

 • Jos Verstegen

  2 jaar geleden
  Dit is het langste stuk aan de Maas zonder vaste oeververbinding. Op twee andere plaatsen (bij Cuijk en bij de Nederlands-Belgische grens) worden nu fietsbruggen aangelegd. Jammer dat dit niet is ingebracht in het Meanderende Maas-project. Gemiste kans. Voorlopig blijft de Maas ervoor zorgen dat Maasbommel behoorlijk geïsoleerd blijft (ondanks de ponts; ik hoop voor de bewoners daar dat die blijven).
 • haske

  2 jaar geleden
  De ondernemers zitten niet te wachten op horeca in t dorp, ze willen zélf de toeristen euro's. En dat is heel begrijpelijk. De pont moet wel blijven. Een fietsbrug zou ten eerste 18 meter hoog moeten worden want zo hoog zijn de hoogste schepen en dus  heel lelijk, midden in t dorp uitkomen 
 • Jos Verstegen

  2 jaar geleden
  Pont is onrendabel en gaat een keer verdwijnen. Als ik Maasbommel was zou ik inzetten op een (fiets)brug. Is later op avond ook handiger dan een pont dat stil ligt
 • janv

  2 jaar geleden
  Wat moet je er doen ? In de winter is het helemaal niks .Het water sport in de zomer  is het enigste , maar zo gaat het in meeste plaatsen !
 1. Kans op stofexplosie bij brand in Herveld, woningen ontruimd
  Play

  Kans op stofexplo­sie bij brand in Herveld, woningen ontruimd

 2. Flashmob bij Ziekenhuis Rivierenland als dank voor de zorg
  Play

  Flashmob bij Ziekenhuis Rivieren­land als dank voor de zorg

Maas en Waal