Met waterbus in kwartier van Millingen naar Nijmegen

MILLINGEN – Niet meer 40 minuten hobbelen in een bus van Millingen naar Nijmegen, maar binnen een kwartier van Rijndorp naar Waalstad via het water. Wie weet komt het er in de toekomst van. 

14 reacties

 • Peter Maassen

  4 jaar geleden
  Ik wist niet dat Millingen een station had? Dus hoezo sneller met de trein? 
 • SjeeKevara

  4 jaar geleden
  wel eens bij de Waal of Rijn geweest ??
 • Eelco .

  4 jaar geleden
  Met meerdere tussenstops wordt de verbinding ook significant langzamer en dan vervalt het voordeel ten opzichte van de reeds bestaande bus.
 • Eelco .

  4 jaar geleden
  Dordrecht heeft 20x zoveel inwoners als Millingen. Zwijndrecht heeft 7x zoveel inwoners als Millingen. Als er daar al slechts weinig mensen instappen, dan gaat een waterbus in Millingen helemaal geen volk trekken. En kijk eens op de kaart: De rivier stroomt niet bepaald van Arnhem naar Nijmegen of omgekeerd. Je moet behoorlijk ver omvaren en daar liggen geen grote plaatsen langs de rivier.
 • Anonymous

  4 jaar geleden
  met meerdere tussenstops (bijvoorbeeld Bemmel, Pannerden, Huissen, of wellicht ook Beuningen en Driel) is het potentieel veel hoger dan 6000-10000 van omgeving Millingen. 
 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  4

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

Maas en Waal