Voorbeelden van illegaal vuurwerk.
Volledig scherm
Voorbeelden van illegaal vuurwerk. © ANP

Minder vuurwerkoverlast in regio, wel illegaal vuurwerk gevonden

MAAS EN WAAL - De vuurwerkoverlast in Maas en Waal valt vooralsnog mee, zo constateren de wijkagenten. Er kwamen bij de politie minder klachten binnen dan in dezelfde periode vorig jaar. 

4 reacties

 • FFF

  4 jaar geleden
  Klagers zullen altijd blijven bestaan, is het geen vuurwerk dan klagen ze wel over iets anders. Ik weet zeker dat de klagers dezelfde personen zijn als voor gaande jaren. 
 • tgm beuningen

  4 jaar geleden
  Als elke knal (van een ander) overlast is, mag je de komende week je borst wel nat maken.
 • gilera1009

  4 jaar geleden
  nauw dan zijn ze zeker niet in Druten geweest, daar word best wel illegaal vuurwerk gebuikt. Maar ze zeggen dat Vooral in Druten is er flinke daling te zien nauw niet op de Markt
 • stanvdhurk

  4 jaar geleden
  minder meldingen wil nog niet zeggen minder overlast.het knalt elke avond in druten.
 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  6

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

Maas en Waal