Handbalsters in kleedkamer. Screenshot: RTL Nieuws
Volledig scherm
Handbalsters in kleedkamer. Screenshot: RTL Nieuws © RTL Nieuws

Naaktbeelden handbalsters komen van sauna Oase in Nederasselt

UpdateNEDERASSELT - Criminelen blijken eind vorig jaar naaktbeelden online gezet te hebben van speelsters van de Nederlandse handbalploeg. Een tweetal video's stond december 2017 enkele uren op een populaire pornowebsite. 

29 reacties

 • Das

  4 jaar geleden
  De sauna beslist om de camera op te hangen, de sauna heeft de beveiliging van de camarabeelden niet op orde. De sauna dient de privacy van haar klanten voorop te stellen, en een goede risicoafweging te maken van het belang van de camera's. De hacker ziet een open deur en heeft deze opengeduwd, deze is zeker niet zonder zonde, maar de sauna had moeten zorgen dat de beveiliging  op orde was in het  belang van haar klanten. 
 • CCC

  4 jaar geleden
  Eens. Echter uw laatste 2 zinnen slaan werkelijk helemaal nergens op. U roept toch ook niet iedereen op om zijn voordeur niet op slot te doen omdat u dat zelf ook niet nodig vindt ?
 • Oortjes

  4 jaar geleden
  Regelmatig langs lopen is echt een charmantere oplossing dan camerabewaking. 
 • Oortjes

  4 jaar geleden
  Nee. De eigenaar van de sauna heeft gefilmd, niet de hacker. Het is ook niet duidelijk of de hacker de beelden online heeft gezet.
 • Anonymous

  4 jaar geleden
  Sauna eigenaar is schuldig. Het zijn zijn camera’s en hij moet afdoende de zaak afschermen en kleedkamer ect. horen geen camera’s. Waar wel in een sauna??

Maas en Waal