Dini Uitdehaag op de plek waar het eerste gaybrapad van Maas en Waal moet komen.
Volledig scherm
PREMIUM
Dini Uitdehaag op de plek waar het eerste gaybrapad van Maas en Waal moet komen. © Koen Verheijden

Op Drutens gaybrapad wappert iedere dag de regenboogvlag

DRUTEN - Het eerste regenboogpad in het Land van Maas en Waal komt waarschijnlijk in Druten. Permanente aandacht voor alle vormen van discriminatie. Dat wil Dini Uitdehaag ermee bereiken.

12 reacties

 • tgm beuningen

  2 maanden geleden
  @Dick moet @Nick zijn, excuus.
 • tgm beuningen

  2 maanden geleden
  @Dick. Niet of niet vriendelijk worden begroet kan ook in Druten eo iedereen overkomen, maar 'zeer gediscrimineerd' worden is een ander verhaal. Iedereen kan hier leven zoals hij/zij/? wil, tenzij je het heel erg weet te verpesten voor jezelf, dus dit gaat echt nergens over.
 • Dick Heuft

  2 maanden geleden
  We zakken langzamerhand door een ondergrens l!
 • Nick van der Pol

  2 maanden geleden
  @tmg "in haar ogen gediscrimineerd"? Nee, een groep die bewezen dagelijks word gediscrimineerd. Alleen al in een Uber stappen is gevaarlijk soms blijkt in Amsterdam. En ja ook de "brave burger" in Druten discrimineert. Hoe vaak ik wel niet een "ik vind het prima" heb horen opvolgen met een "maar...". Of vies kijken als ik met mijn man hand in hand over de dijk wandel. Het valt jou misschien niet op maar ik merk het wekelijks
 • tgm beuningen

  2 maanden geleden
  @Nick. Dat 'wij en jullie' denken is wmb weinig constructief. En dat dan weer een cishet (....) politica met veel kabaal meent te meten opkomen voor de in haar ogen blijkbaar zeer gediscrimineerde niet-cishets (....) plus een hele hoop anderen in Druten e.o., en in een moeite door de brave burger verwijt te discrimineren, roept geen vragen op?