Volledig scherm
Leerlingen van diverse basisscholen aan het volleyballen in de Rosmolen in Beneden-Leeuwen. © Paul Rapp

Oversteek 2 heeft de beste volleyballers

BENEDEN-LEEUWEN – Geen voetbal of hockey, nee deze zaterdagmiddag stond voor veel West Maas en Waalse kinderen in het teken van volleybal. In multifunctionele accommodatie de Rosmolen in Beneden-Leeuwen gingen jongens en meiden van basisscholen uit Boven-Leeuwen, Beneden-Leeuwen, Wamel, Dreumel, Alphen, Maasbommel en Heerewaarden de strijd met elkaar. Dat deden ze niet helemaal blanco. 

Van te voren kregen de ruim 250 leerlingen van de negen scholen al volleyballessen tijden de gym. Deze lessen organiseerde Actief Maas en Waal samen met drie volleybalclubs, om de kids zo kennis te laten maken met de sport. Net als vorig jaar werd de kennismaking afgesloten met een toernooi. Het team Oversteek 2 bleek de beste volleyballers in huis te hebben en ging met de titel vandoor. Wethouder Ton de Vree reikte de prijzen uit. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maas en Waal