Bewoners van Wijchen-Zuid bespreken de plannen voor Hart van Zuid op een deel van een grasveld dat op de nominatie staat te verdwijnen. V.l.n.r. Sjon Melchers, Saskia van Zachten, Joke Joling, Geert Postma en Jolanda van de Logt. Op de achtergrond Winkelcentrum Zuiderpoort.
Volledig scherm
PREMIUM
Bewoners van Wijchen-Zuid bespreken de plannen voor Hart van Zuid op een deel van een grasveld dat op de nominatie staat te verdwijnen. V.l.n.r. Sjon Melchers, Saskia van Zachten, Joke Joling, Geert Postma en Jolanda van de Logt. Op de achtergrond Winkelcentrum Zuiderpoort. © Foto: Bert Beelen

Protesten tegen plannen met Hart van Zuid in Wijchen: ‘Vergroening? Dit leidt juist tot verstening’

WIJCHEN - Er begint protest te klinken tegen de plannen van de gemeente met Hart van Zuid. Bij omwonenden, de huisarts, de tandarts en bij de politiek. Leiden ze niet tot meer verstening van de wijk? 

2 reacties

  • J. Zomers

    4 dagen geleden
    Opvallend het zijn altijd * ouderen die je ziet protesteren - zij hebben allemaal een woning. De jeugd protesteert niet want zij hebben geen woning.
  • Theo Binnendijk

    5 dagen geleden
    Een grasveld is wel het saaiste en meest onnatuurlijke groen. Met vergroening wordt iets anders bedoeld: met bomen en planten maak je pas echt een groene omgeving en dat zit dan ook in de plannen. Dat er meer woningen komen is toch echt belangrijker dan een stukje gras dat verdwijnt. Overigens is dit nog geen plan, alleen een visie. En tegen een visie hoef je niet te protesteren, die is bespreekbaar.

Maas en Waal