Ron gaat met broodjes langs bij 54 Drutense veteranen

DRUTEN - Lunchen met de burgemeester. Dat is normaalgesproken hoe veteranen uit de gemeente Druten op de laatste zaterdag van juni Veteranendag vieren. Corona gooide dit jaar roet in het eten. Zaterdag wordt de dag, op initiatief van Ron Warris, op bijzondere wijze ingehaald. Waarschijnlijk als opstap naar een lokaal veteranenplatform.

1 reactie

 • Ruud

  1 jaar geleden
  Je bent een held en ben trots op je Ron!
 1. René en Dagmar verloren hun dochter door ongeluk: ‘We willen dat de naam Anne genoemd blijft worden’
  PREMIUM
  ik mis je

  René en Dagmar verloren hun dochter door ongeluk: ‘We willen dat de naam Anne genoemd blijft worden’

  ,,Op de momenten dat we Anne enorm missen, voelt het alsof ze heel dichtbij is. Het is niet zo dat we de hele dag verdrietig zijn, maar soms ben ik dat wel en dat vind ik helemaal niet erg. Ook door mee te werken aan deze rubriek willen we graag onze herinneringen aan Anne in leven houden’’, zegt René Mijling (63) uit Druten over zijn dochter. ,,We willen dat de naam Anne genoemd blijft worden’’, vult zijn echtgenote Dagmar Mijling-Rosenbrand (56) aan.
 2. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  8

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

Maas en Waal