Sportcentrum Flash dicht om ‘economische redenen’


DRUTEN - Het Drutense Sportcentrum Flash sluit de deuren. Dat kregen de leden deze week van de ‘directie’, zo staat onder de gestuurde e-mail, te horen. Economische redenen worden opgevoerd als oorzaak van dit besluit: ‘de financiële verplichtingen stoppen per 31 januari’.

Flashleden stonden sinds 2 januari voor een gesloten deur bij hun sportschool aan de Industrieweg. 

Vanwege vakantie en ziekten bleef Flash dicht, was te lezen op een briefje op de deur. Ze mochten gaan sporten bij Fitcentrum Druten, een paar kilometer verderop aan de Klepperheide. Deze situatie riep al argwaan op bij sporters: zou Flash nog wel open gaan? Deze week kregen ze duidelijkheid, hun sportcentrum sluit definitief de deuren.

Communicatie

Die communicatie naar de Flashleden nam Patrick van Zuijlen voor zijn rekening. Hij heeft sinds begin oktober de leiding over Fitcentrum Druten – opvolger van het vroegere Active Sportsworld. Op dat moment kreeg ook Flash een nieuwe eigenaar.

„Ik ben dus niet de eigenaar van Flash”, reageert Van Zuijlen. „Er is mij alleen gevraagd deze mail te versturen, opdat sporters weten waar ze aan toe zijn.” Ook zou hij geholpen hebben bij het opstarten van Flash, schreef hij in een eerdere mail aan de leden. Door slechte communicatie met de nieuwe eigenaar zou dit niet zijn gelukt.

De eigenaar van Flash is onbereikbaar.

Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Bert Beelen
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maas en Waal