Voorzitter Bennie Beernink (links) en beheerder Jos Arntz van De Zandloper bekijken de tekening van de verbouwing, staande in de gymzaal. De muur achter hen bestaat straks uit schuifdeuren, daarachter komt de uitbreiding/opslagruimte.
Volledig scherm
PREMIUM
Voorzitter Bennie Beernink (links) en beheerder Jos Arntz van De Zandloper bekijken de tekening van de verbouwing, staande in de gymzaal. De muur achter hen bestaat straks uit schuifdeuren, daarachter komt de uitbreiding/opslagruimte. © Eveline van Elk

Straks kunnen er nog meer kids dansen in De Zandloper; dorpshuis Bergharen voor half miljoen verbouwd

BERGHAREN - Meer plek in de zaal en niet meer steeds sjouwen met spullen. Een verbouwing moet dorpshuis De Zandloper in Bergharen meer geschikt maken voor voorstellingen.

Maas en Waal