Jessie Reulen is heel actief als vrijwilliger.
Volledig scherm
PREMIUM
Jessie Reulen is heel actief als vrijwilliger. © Eveline Van Elk

Supervrijwilliger Jessie Reulen: ‘Zelfs bij moord is er een andere kant’

vrijdaginterviewDRUTEN - Betrokken, collegiaal, vriendelijk, respectvol. Dat is wat anderen zeggen over de Drutense Jessie Reulen. Het maakt haar tot een supervrijwilliger en leverde haar een koninklijke onderscheiding op. Haar levensmotto: wees voorzichtig met je oordeel.

 1. Alzheimer Café Maas en Waal viert 10-jarig bestaan

  Alzheimer Café Maas en Waal viert 10-jarig bestaan

  DRUTEN - Alzheimer Café Maas en Waal viert maandag 7 november 19.30 uur haar 10-jarig bestaan met het thema Samen dementievriendelijk. Kennis van dementie leidt volgens de organisatie tot meer begrip en behulpzaamheid en maakt het mensen met Alzheimer gemakkelijker in de samenleving te blijven functioneren. Belangrijk, want één op de vijf Nederlanders wordt zelf getroffen door deze ziekte. Samen dementievriendelijk raakt ons dus allemaal, aldus het Alzheimer Café .De avond is in zaal Mamre in Druten aan de Kattenburg 58.
 1. Stefan redde het leven van een klasgenootje
  Play

  Stefan redde het leven van een klasgenoot­je

 2. Scooterrijder zwaargewond na aanrijding met shovel in Tiel
  Play

  Scooterrij­der zwaarge­wond na aanrijding met shovel in Tiel

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maas en Waal