Volledig scherm
Lucian en vader Marco op De Berendonck. © DG

Te koud? echt niet!

ALVERNA - De kleine Lucian uit Nijmegen kraait van plezier wanneer vader Marco van Putten hem met zijn beentjes in het water van recreatieplas De Berendonck dompelt. 

Experts raden het af om nu al helemaal kopje onder te gaan, maar de dreumes lijkt deze warme lentedag het liefst vol in het water te willen duiken.

Plukjes zonaanbidders bezoeken deze donderdag de boorden van de plas. Op een clubje volleyballers na, wagen de meesten zich niet vol in het water.

Volledig scherm
© DG
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Rechter: zijn de krakers van de waterzuivering er eigenlijk nog wel?

    Rechter: zijn de krakers van de waterzuive­ring er eigenlijk nog wel?

    Zitten er nog krakers in de voormalige kantoorruimte van de waterzuiveringsinstallatie aan de Jonkerstraat in Nijmegen? ,,Zijn ze niet geschrokken van de dagvaarding?", vroeg de kortgedingrechter in Arnhem zich donderdag af. De curator van de failliete InnovioPapers BV (voorheen Sappi) die het kort geding aanspande, weet het eigenlijk niet zeker. ,,Er staat nog steeds een tentje. En een bromfiets. Ik sluit niet uit dat ze er nog zijn."

Maas en Waal