Volledig scherm
Lucian en vader Marco op De Berendonck. © DG

Te koud? echt niet!

ALVERNA - De kleine Lucian uit Nijmegen kraait van plezier wanneer vader Marco van Putten hem met zijn beentjes in het water van recreatieplas De Berendonck dompelt. 

Experts raden het af om nu al helemaal kopje onder te gaan, maar de dreumes lijkt deze warme lentedag het liefst vol in het water te willen duiken.

Plukjes zonaanbidders bezoeken deze donderdag de boorden van de plas. Op een clubje volleyballers na, wagen de meesten zich niet vol in het water.

Volledig scherm
© DG
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Doei sneeuw, hallo Ewijks ijs

    Doei sneeuw, hallo Ewijks ijs

    EWIJK - De hekken leverde de gemeente woensdagmorgen al. Woensdagmiddag stond er een sneeuwschuiver. Enkele uren later konden de mannen met de waterspuit aan de gang op De Klef. En als het goed is staan er over enkele dagen kinderen en ouders op het ijs in het Ewijkse dorpscentrum. Ze begonnen er laat met het aanleggen van een ijsvloer. Maar dat is, gezien de sneeuw van het afgelopen etmaal, niet eens zo dom. Ton van den Berg uit Ewijk moest even wat slapende ijsmeesters wakker maken, maar toen dat eenmaal was gelukt, kun de klus worden geklaard. Daarbij werkte ook het 84-jarige lid van de ijsclub Beatrix Geert van Hulst, plaatselijk bekend als ‘de grote muis’, mee.

Maas en Waal