Weggekraste tekst op een bord van Staatsbosbeheer in de uiterwaarden bij Druten.
Volledig scherm
PREMIUM
Weggekraste tekst op een bord van Staatsbosbeheer in de uiterwaarden bij Druten. © Tim Hogenbosch

Vandalisme, motorcross: de uiterwaard wordt een vrijstaat

DRUTEN/DEEST - Het uiterwaardengebied tussen Druten en Deest, een Natura 2000-gebied, lijkt steeds meer op een vrijstaat. Recent zijn er twee borden van Staatsbosheer afgezaagd en meegenomen. Op die borden staat onder meer dat honden er niet mogen loslopen. Ook wordt er met motoren gecrost in het gebied.  

31 reacties

 • janv

  11 maanden geleden
  Ik  vindt het  ondanks alle  beweringen een heel  mooi stuk natuur , het enige waar ik me aan stoor isdat er nogal wat vuil wordt gestort , en ook door bezoekers  afval , blikjes,flessen ,plastic wordt achter gelaten , door JONGE lui , waar  WIJ,   een schone wereld voor moeten achterlaten, maar er zelf  eenzooitje van maken . Zie ook de schoolroutes, liggen  bezaaid met afval gedumpt door de jeugd diedenkt  overal oud genoeg voor te zijn ,maar geen fatsoen hebben of niet geleerd de natuur schoon te houden !
 • Wilfred Geen_nee

  11 maanden geleden
  We kunnen iedereen aanwijzen hierop maar er is één echt schuldige. De gemeente, omdat ze overal slecht met handhaven bezig is. Ze hebben een vloot boa's maar die drentelen meestal gezellig in de stad. Wij hier in Lent zien ze ook bijna nooit!
 • JdeW

  11 maanden geleden
  Bijzonder: de overlast van loslopende honden is vele malen groter dan die van de enkele motorrijder. Maar ja, honden zijn heilig in Nederland, en motorrijders worden direct verketterd...
 • Graaf

  11 maanden geleden
  Niet mee eens. Ze zouden alleen wat meer bevoegdheden moeten hebben. Zoals die honden afschieten en met de politie de motoren in beslag nemen. Maar ja, het zijn aso's waar je mee te maken krijgt, dus pas op!
 • Johnny

  11 maanden geleden
  Misschien omdat de wet voor iedereen geldt?
 1. Pfizer-directeur ontkent aantijgingen over brievenbusfirma
  Play

  Pfi­zer-directeur ontkent aantijgin­gen over brievenbus­fir­ma

 2. Autobelasting op de schop? Betalen per gram co2
  Play

  Autobelas­ting op de schop? Betalen per gram co2

Maas en Waal