Volledig scherm
PREMIUM
© DG

Veel evenementen om Maas en Waal uit zomerslaap te laten ontwaken

WIJCHEN - Bewoners van Maas en Waal kunnen komend weekend terecht op opvallend veel evenementen in de eigen regio. Het einde van de zomervakantie is voor veel organisatoren het sein om weer alles uit de kast te trekken. De regio ontwaakt als het ware uit een korte zomerslaap.

Ondanks de drukte op de agenda, houden de evenementen vast aan het populaire weekend. ,,De laatste zondag van augustus, dat is gewoon iets dat de mensen onthouden”, zegt organisator Eugenie van Schaik van het Wijchense Jazz & Wine, dat zondag zijn zesde editie beleeft. ,,We hebben één keer een uitstapje naar september gemaakt, maar daar klaagden mensen meteen over. We hebben hier in Wijchen niet echt last van andere evenementen in de buurt. Ja, dat ons Sprookjesfestijn afgelopen jaar tegelijk was met de Drutense Dickensdag, dát was vervelend.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Maas en Waal