De pumptrack. Op de voorgrond drie jongens van Wycross. Zij waren de enige die enige vorm van bescherming droegen: een helm.
Volledig scherm
PREMIUM
De pumptrack. Op de voorgrond drie jongens van Wycross. Zij waren de enige die enige vorm van bescherming droegen: een helm. © David van Haren

Veel jongeren raken geblesseerd bij Wijchense pumptrack: ‘Laat ouders toezicht houden’

WIJCHEN - De pumptrack is leuk en populair, maar ook riskant. Veel jongeren dragen geen beschermers en er is geen toezicht. Je kunt er flink geblesseerd raken. Misschien ligt de oplossing bij de ouders.

3 reacties

 • Peter Galen

  1 maand geleden
  Inzaaien bij de gemeente wijchen zijn ze nog domer dan dom Met dit weer droge weer groeit er geen gras maar dat snappen ze niet
 • tinus aardsen

  1 maand geleden
  Dus als de ouders moeten komen kijken kan er niks meer gebeuren? Wat een onzin!! Als ze hard gaan, kan je ook hard vallen, moet je een andere hobby zoeken. Ze doen het zelf, dus niet zeuren als je geblesseerd raakt!!
 • Theo Binnendijk

  1 maand geleden
  Op de site van de gemeente Wijchen staat dat deze baan vanaf 16 juni gesloten blijft, hij is nog niet af. Er komt nog belijning, gras wordt ingezaaid en pas na 1 juli mag je er op. Er wordt nu ook in 2 richtingen gebruik van gemaakt, dat zorgt ook voor ongelukken. Het is in feite nog werk in uitvoering.

Maas en Waal