Agenten onderzoeken de dodelijke steekpartij in Geldermalsen.
Volledig scherm
PREMIUM
Agenten onderzoeken de dodelijke steekpartij in Geldermalsen. © Marco van Deick/Persbureau Heitink

Verdachte brengt zijn vriend Jeremy naar dodelijke afspraak: ‘Hebben elkaar aangekeken totdat hij stierf’

ARNHEM/DREUMEL - Ze waren dikke vrienden, al vanaf de lagere school. Ze groeiden samen op in Beneden-Leeuwen. Samen lol maken, samen uitgaan, samen GHB en coke gebruiken. Maar is de 39-jarige man uit Dreumel ook medeplichtig aan de gewelddadige dood van zijn vriend Jeremy?

18 reacties

 • A.M. Berben

  1 jaar geleden
  @ Erik te Lochem: In dit artikel lees ik toch duidelijk dat de dader van deze steekpartij, vorig jaar al veroordeeld is tot 5 jaar gevangenisstraf. Dus hoezo heeft de rechter nog geen uitspraak gedaan? Verder ageren mensen hier tegen een uiterst milde eis voor deze chauffeur van 30 dagen (met aftrek van voorarrest vanzelfsprekend) en een aantal uren werkstraf, ook dat kan ik helemaal volgen overigens.
 • H.M. Kramp

  1 jaar geleden
  De straf is te licht. Door drugs kunnen mensen volledig ontsporen.
 • Desirea Ter Stegen

  1 jaar geleden
  @Erik te Lochem in/uit het artikel; " De dader is vorig jaar, hij was destijds 24, veroordeeld tot vijf jaar cel". De meeste reacties gaan over de belachelijke 5 jaar voor iemand van het leven beroven. Dus wel een veroordeling.
 • Ilse van Leeuwen-Stahlhoff

  1 jaar geleden
  Ik kan er niet over uit... Ik dacht er zullen wat klappen vallen.. wat ben je dan voor vriend? Dat je willens en wetens je vriend weg brengt om klappen te laten krijgen. Zal vast een hele bijzondere vriendschap geweest zijn. Laten we afwachten wat de rechter beslist.
 • Gert Stinissen

  1 jaar geleden
  Dit zijn toch geen straffen. Het is gewoon belachelijk wat voor een strafmaat er in Nederland wordt gehanteerd. Door deze slappe uitspraken en straffen voelen de daders zich heel machtig. Hierdoor krijg je meer moorden en criminelen die voor een paar jaar gevangenisstraf iemand uit de weg ruimen. Als bewezen is dat er een misdaad is begaan dan zwaar straffen.